تعمیر صفحه کلید تلفن پاناسونیک

یکی از مشکلاتی که در رابطه با دستگاه‌ های تلفن به وجود می‌ آید، خرابی صفحه کلید آن است. استفاده صحیح از تلفن سلامت دکمه‌ های تلفن و شماره گیرهای آن را در پی دارد، ولی در دراز مدت ممکن است مشکل خرابی برای دکمه‌ های صفحه کلید تلفن‌ها به وجود بیاید. این خراب شدن می‌ تواند اختلالی در تماس‌های شما به وجود بیاورد به طوری که ممکن است یک شماره‌گیری ساده چندین ساعت از وقت شما را بگیرد. با این که تلفن‌ های ساخت شرکت پاناسونیک از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و دارای ماندگاری بالایی نیز هستند، ولی برای این دست از تلفن‌ ها نیز ممکن است خرابی صفحه کلید در اثر استهلاک و یا هر مورد دیگری به وجود بیاید. زمانی که با چنین مشکلی مواجه می‌ شوید، بهترین راه تعمیر صفحه کلید تلفن پاناسونیک است. در این مقاله به بررسی دلایل خرابی صفحه کلید تلفن پاناسونیک و مراحل تعمیر آن پرداخته‌ ایم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

دلایل خرابی صفحه کلید

دلایل خرابی صفحه کلید

اصلی‌ ترین دلیلی که برای خراب شدن صفحه کلید وجود دارد، استهلاک آن است. از آن جایی که گوشی‌ های تلفن ممکن است در طول روز چندین بار مورد استفاده قرار بگیرد و اولین جایی که از آن برای برقراری تماس استفاده می‌ شود، صفحه کلید است، صفحه کلید می‌ تواند مورد استهلاک قرار بگیرد و پس از مدتی از بین برود. در نتیجه نحوه استفاده از صفحه کلید تلفن پاناسونیک و شدت فشردن دکمه‌ های آن اهمیت بسیاری دارد. در اثر استفاده بسیار از دکمه‌ ها و همچنین فشردن زیاد آن، ذغالی که در زیر کلیدهای صفحه کلید وجود دارد و بر روی برد اصلی قرار گرفته است، تمام می‌ شود و همین تمام شدن موجب بروز اختلال در شماره‌ گیری خواهد شد.
دلیل دیگری که برای خراب شدن صفحه کلید تلفن پاناسونیک وجود دارد، سفت شدن دکمه‌ ها به دلیل وارد شدن چربی، آلودگی و زباله درون شیار دکمه‌ هاست. به مرور زمان ممکن است چنین مواردی وارد شیارهای دکمه‌ های تلفن شوند و پس از مدتی دکمه‌ های تلفن را سفت کنند و کار کردن با آن‌ها را با مشکل روبرو کنند.

تعمیر صفحه کلید تلفن

تعمیر صفحه کلید تلفن

اگر سفت شدن دکمه‌ ها و کار نکردن آن‌ها تنها مرتبط به کثیف بودن شیار دکمه‌ ها باشد، با تمیز کردن مشکل به راحتی رفع خواهد شد. البته تمیز کردن تلفن کاری نیست که هر کسی به خودی خود بتواند از پس آن بر بیاید، از این رو بهتر است برای تعمیر صفحه کلید تلفن پاناسونیک و تمیز کردن آن، تلفن را در اختیار نمایندگی‌ های رسمی پاناسونیک قرار دهید تا مشکل را به درستی پیدا کرده و در صدد رفع آن برآیند.
برخی اوقات دکمه‌ های صفحه کلید تلفن پاناسونیک از نظر سفتی و نرمی مشکلی ندارند و به نرمی فشرده می‌ شوند ولی پس از فشرده شدن واکنشی از خود نشان نمی‌ دهند و در نتیجه شماره‌ گیری به هیچ وجه انجام نمی‌ شود. در چنین مواقعی مشکل می‌تواند ارتباط به اختلالات درونی داشته باشد که ممکن است در اثر ضربه به تلفن به وجود آمده باشد. در صورت مواجه شدن با چنین مشکلی بهتر است ابتدا وضعیت خط تلفن خود را از طرف مخابرات منطقه چک کرده و در صورتی که مشکلی از این سمت وجود نداشت، پس از آن عملکرد آداپتور دستگاه را مورد بررسی قرار دهید، زیرا خراب شدن آداپتور و قطع شدن سیم‌ های آن می‌ تواند موجب از کار افتادگی دکمه‌ های صفحه کلید برخی از تلفن‌ ها شود. در صورتی که آداپتور نیز سالم بود و مشکلی از این سمت نیز وجود نداشت، بهتر است دستگاه تلفن را به نمایندگی‌ های رسمی پاناسونیک ببرید.
در اکثر مواقع منظور از تعمیر صفحه کلید در واقع تعویض آن است. به بیان دیگر زمانی که صفحه کلید خراب می‌شود و یکی از دکمه‌ ها و یا تمامی دکمه‌ ها از کار می‌ افتند، صفحه کلید باید با یک قطعه جدید جایگزین شود تا دستگاه تلفن بتواند دوباره و به مانند روز اول کار کند. در صورتی که خرابی دکمه‌ های دستگاه تلفن به دلیل تمام شدن زغال زیر دکمه‌ های صفحه کلید باشد نیز راه حل رفع این مشکل جایگذاری قطعه‌ ای جدید به جای ذغال است. برای این کار تعمیرکاران طلقی را به جای ذغال در زیر کلیدها و بر روی برد اصلی قرار می‌ دهند تا کلیدها دوباره و به راحتی کار کنند و نرمی گذشته خود را به دست آورند. گفتنی است تلفن‌ های تولید شده توسط شرکت پاناسونیک طلق‌ های مخصوص خود را دارند، از این رو نیاز است برای تعمیر صفحه کلید تلفن پاناسونیک از طلق‌ های مخصوص آن استفاده شود و نمی‌توان از طلق‌ های مخصوص تلفن‌های دیگر برای تعمیر تلفن پاناسونیک استفاده کرد.

مراحل تعمیر صفحه کلید پاناسونیک

مراحل تعمیر صفحه کلید پاناسونیک

برای تعمیر صفحه کلید پاناسونیک با جایگزینی طلق جدید مراحلی وجود دارد که در ادامه با این مراحل آشنا خواهید شد:

  • در ابتدا نیاز به در نظر گرفتن یک طلق مناسب با مدل دستگاه است.
  • پس از پیدا کردن طلق مناسب، دستگاه تلفن به دقت زیاد و با استفاده از ابزارهای مناسب باز می‌ شود.
  • از آن جایی که به داخل تلفن گرد و خاک و کثیفی وارد می‌ شود، لازم است داخل تلفن و اجزای آن با استفاده از الکل 91 درصد تمیز شوند.
  • پس از تمیز کردن اجزای داخلی تلفن پاناسونیک، باطری از محفظه پشتی تلفن جدا می‌ شود.
  • قاب پشتی تلفن نیز با دقت بسیار بالا از قاب جلویی جدا می‌ شود و پس از آن با جدا کردن برد اصلی از قاب جلویی مراحل عمیر تلفن ادامه می‌ یابد.
  • سپس صفحه کلید و دیگر اجزای تلفن از هم جدا می‌ شوند تا بتوان طلق را بر روی برد قرار داد.
  • پس از قرارگیری طلق بر روی برد، صفحه کلید، برد و باطری، دستگاه تلفن پاناسونیک در جای خود قرار می‌ گیرند. سپس دو قالب پشتی و جلویی بر روی هم قرار می‌ گیرند و تلفن بسته می‌ شود.
  • در آخر عملکرد تلفن و دکمه‌ های صفحه کلید آن مورد بررسی قرار می‌ گیرد تا در صورت صحیح بودن کلیدها، دستگاه برای استفاده مجدد به مشتری تحویل داده شود.

سخن پایانی

درست است که تعمیر تلفن پاناسونیک کار سخت و پیچیده‌ ای نیست ولی کاری تخصصی محسوب می‌ شود و خود فرد نمی‌ تواند به خودی خود این کار را انجام دهد. از این رو نیاز است در صورت به وجود آمدن هرگونه مشکل در رابطه با صفحه کلید تلفن پاناسونیک، آن را به نمایندگی‌ های رسمی برده تا در کمترین فرصت بهترین و با کیفیت‌ ترین تعمیر را برای شما به ارمغان بیاورند.